Het bestuur

Koen Schouten

Voorzitter/Bestuurslid

Ik ben Koen Schouten, 21 jaar, en ik ben sinds de oprichting de voorzitter van SGP-Jongeren Merwestreek en woon in Hardinxveld-Giessendam. Ik ben parttime docent, parttime student en politiek actief bij SGP Hardinxveld-Giessendam. Ook interesse in je dorp en misschien de politiek? Kom eens buurten op een van onze activiteiten/avonden!

Christian Hovestadt

Secretaris/Bestuurslid


Dag allemaal, ik zal mijzelf in het kort even willen voorstellen. Mijn naam is Christian Hovestadt, ik ben inmiddels 19 jaar oud en ben op 17 juli 1998 geboren in Dordrecht. Na mijn geboorte heb ik altijd in Sliedrecht gewoond, behalve van 2003-2006 toen heb ik enkele jaren in Hardinxveld gewoond, dat bleek geen succes 😉😉. Ik heb wel altijd in Hardinxveld op de Koningin Wilhelminaschool gezeten, waarschijnlijk net zoals vele van jullie die in Hardinxveld wonen. Na de basisschool heb ik enkele jaren op de Marnix gezeten in Dordrecht. Maar na 3 jaar moest ik daar helaas weg en heb ik mijn HAVO op de Gomarus afgemaakt daar ben ik in 2015 geslaagd voor mijn examen. Hierna heb ik een tussenjaar gedaan en heb ik gevaren bij mijn vader op een binnenvaartschip. In 2016 ben ik met de HBO opleiding Logistiek en economie gedaan in Breda. Helaas beviel ook deze studie niet en ben ik uiteindelijk in 2017 begonnen met de HBO studie Bestuurskunde, daar heb ik het op dit moment erg naar mijn zin. Op mijn vrije dagen werk ik vaak en dat doe ik als chauffeur bij een leasemaatschappij.

In het bestuur van SGPJ Merwestreek ben ik secretaris, dat houdt in dat ik tijdens de vergaderingen de notulen schrijf (samenvatting van vergadering) en allerlei andere dingen die met administratie te maken hebben. Het leuke is dat ik ook samen met Jaap en Koen aan de wieg heb gestaan van onze mooie afdeling. Dat maakt het extra leuk, van bijna niets zijn we naar een volledig bezet bestuur gegaan en hebben we al wat leuke activiteiten gedaan.

Ik hoop natuurlijk dat jullie ook ons komen ondersteunen en met ons allerlei activiteiten gaat beleven, zowel politiek als niet-politiek. Ik hoop dat ik jullie binnenkort eens mag ontmoeten op één van onze avonden of andere activiteiten. Tot dan!


Met hartelijke groet,

Christian Hovestadt

Secretaris SGPJ Merwestreek

Henri de Bruin

Penningmeester/Bestuurslid

Mijn naam is Henri de Bruin, 21 jaar oud en ben geboren en getogen in Sliedrecht. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als assistent accountant bij Visser & Visser in Barendrecht. Daarnaast volg ik de opleiding accountancy (deeltijd) aan de Avans Hogeschool in Breda. Binnen de SGPJ Merwestreek mag ik de rol van penningmeester vervullen. 

Henk-Jan Vos

Bestuurslid

Ik ben Henk-Jan Vos, 15 jaar. In het dagelijks leven zit ik in 4VWO op het Gomarus in Gorinchem. Sinds mijn geboorte woon ik in het mooie Boven-Hardinxveld. Ik ben sinds de oprichting actief binnen de SGPJ Merwestreek, en vervul nu de rol van PR-beheerder. 

Christine van der Hoek

Bestuurslid

Mijn naam is Christine van der Hoek, 18 jaar en ik woon in Hardinxveld-Giessendam. Ik zit nu op de Gomarus in Gorinchem. Naast het werk dat ik voor SGPJ doe, lees ik veel en geniet ik ervan om er samen met mijn vriendinnen weg te gaan. Twee jaar geleden werd ik gevraagd voor SGP-Jongeren Merwestreek, en vanaf die tijd zit ik in het bestuur. Ik vind het erg leuk om mee te helpen met het organiseren van avonden en andere activiteiten. Zien we jouw ook op een van onze avonden?

Tabitha van der Hoek

Bestuurslid

Mijn naam is Tabitha van der Hoek, ben 16 jaar oud en woon in het mooie Hardinxveld-Giessendam. Ik zit ongeveer een jaar in het bestuur, en vind het erg leuk om maatschappelijk bezig te zijn. Op het VWO5 doe ik daarom ook het profiel cultuur & maatschappij. Ook zit ik op de literatuurkring van de Gomarus Scholengemeenschap,, omdat ik lezen heerlijk vind! Hopelijk kom je snel eens langs op één van onze avonden. 

Anne-Dien de Bakker

Bestuurslid


Hoi! Mijn naam is Anne-Dien de Bakker. Samen met mijn ouders en broertjes en zusjes woon ik al bijna mijn hele leven in Sliedrecht. De eerste twee en half jaar heb ik namelijk doorgebracht op Goeree-over-Flakkee en nu woon ik al ongeveer 15 jaar in Sliedrecht. Dan kan je wel uitrekenen hoe jong ik nog ben toch? 😊

Na het basisonderwijs heb ik drie jaar op het vwo gezeten, waarna ik besloten heb om dat niet af te ronden. Ik ben toen overgestapt naar de opleiding tot interieuradviseur, die ik op het HMCollege in Rotterdam volg. Hier heb ik het erg naar mijn zin!

Nu vraag je je misschien wel af hoe ik bij SGP-Jongeren Merwestreek terecht ben gekomen. Eigenlijk ben ik er vanzelf ingerold. Op een gegeven moment kreeg ik van Christine een appje met de vraag of ik misschien bij het bestuur van de SGP-Jongeren Merwestreek wilde komen. Ze zochten namelijk nog een extra persoon en daarbij moest ze aan mij denken. Sinds de eerste vergadering die ik bijgewoond heb ben ik betrokken bij SGP-Jongeren Merwestreek, wat ik met veel plezier doe!