Het bestuur

Koen Schouten

Voorzitter/Bestuurslid

Ik ben Koen Schouten, 21 jaar, en ik ben sinds de oprichting de voorzitter van SGP-Jongeren Merwestreek en woon in Hardinxveld-Giessendam. Ik ben parttime docent, parttime student en politiek actief bij SGP Hardinxveld-Giessendam. Ook interesse in je dorp en misschien de politiek? Kom eens buurten op een van onze activiteiten/avonden!

Christian Hovestadt

Secretaris/Bestuurslid

Mijn naam is Christian Hovestadt, 20 jaar en ben woonachtig in Sliedrecht. Momenteel studeer ik Bestuurskunde en overheidsmanagement, aan Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Naast mijn studie ben ik ook actief voor de SGP/CU fractie in Sliedrecht en benik regelmatig te vinden op hetbinnenvaartschip van mijn vader. In 2017 ben ik gevraagd om samen met o.a. onze voorzitter eennieuwe SGPJ afdeling op te zetten. Na de oprichting heb ik de verantwoordelijkheid gekregen om desecretariële taken te vervullen, en dat doe ik nog altijd met groot plezier.

Henri de Bruin

Penningmeester/Bestuurslid

Mijn naam is Henri de Bruin, 21 jaar oud en ben geboren en getogen in Sliedrecht. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als assistent accountant bij Visser & Visser in Barendrecht. Daarnaast volg ik de opleiding accountancy (deeltijd) aan de Avans Hogeschool in Breda. Binnen de SGPJ Merwestreek mag ik de rol van penningmeester vervullen. 

Henk-Jan Vos

Bestuurslid

Ik ben Henk-Jan Vos, 15 jaar. In het dagelijks leven zit ik in 5VWO op het Gomarus in Gorinchem. Sinds mijn geboorte woon ik in het mooie Boven-Hardinxveld. Ik ben sinds de oprichting actief binnen de SGPJ Merwestreek, en vervul nu de rol van PR-beheerder. 

Tabitha van der Hoek

Bestuurslid

Mijn naam is Tabitha van der Hoek, ben 16 jaar oud en woon in het mooie Hardinxveld-Giessendam. Ik zit ongeveer een jaar in het bestuur, en vind het erg leuk om maatschappelijk bezig te zijn. Op het VWO5 doe ik daarom ook het profiel cultuur & maatschappij. Ook zit ik op de literatuurkring van de Gomarus Scholengemeenschap,, omdat ik lezen heerlijk vind! Hopelijk kom je snel eens langs op één van onze avonden. 

Anne-Dien de Bakker

Bestuurslid

Hoi! Ik ben Anne-Dien de Bakker, achttien jaar jong en woon al bijna mijn hele leven in Sliedrecht. Momenteel leer ik voor interieuradviseur. Ik vindt het namelijk heerlijk om creatief bezig te zijn. Ook hou ik ervan om dingen te organiseren en met zo'n leuk bestuur komt dat helemaal goed!