Het bestuur

Timon van Meerendonk

Voorzitter

Mijn naam is Timon van Meerendonk, ik ben woonachtig in Sliedrecht en op het moment van schrijven 20 jaar. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam in de wereld van Online Marketing. Sinds enkele maanden ben ik actief voor SGPJ Merwestreek waar ik zorg draag voor de PR en het organiseren van activiteiten. Kom eens langs of bekijk onze social media kanalen voor de invulling die wij geven aan het zijn van een jongerenpartij. 

Christian Hovestadt

Secretaris

Voorstelstukje volgt binnenkort

Koen Schouten

Penningmeester

Ik ben Koen Schouten, 21 jaar, en ik zal vanaf april 2020 penningmeester zijn van SGPJ Merwestreek. Ik ben al actief sinds de oprichting van SGP-Jongeren Merwestreek en woon in Hardinxveld-Giessendam. Ik ben parttime docent Economie & Ondernemen, parttime student en politiek actief bij SGP Hardinxveld-Giessendam. Ook interesse in je dorp en misschien de politiek? Kom eens buurten op een van onze activiteiten/avonden!

Anne-Dien de Bakker

Bestuurslid

Ik ben Anne-Dien de Bakker, 19 jaar en bijna afgestudeerd interieuradviseur. Vind het heerlijk om creatief te zijn, mensen om me heen te hebben en om te kletsen onder het genot van een bak koffie. Ook hou ik ervan om dingen te organiseren, wat ik binnen de SGPJ graag doe! 


Coby van Boggelen

Bestuurslid

Ik heet Coby van Boggelen en woon al mijn hele leven in Hardinxveld-Giessendam. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een online marketingbedrijf, naast mijn fulltime baan volg ik een commerciële deeltijdstudie op het HBC Rotterdam. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het terras met vrienden, ook probeer ik sportief te zijn door 1 keer in de week te hardlopen! Van activiteiten regelen en evenementen organiseren word ik heel enthousiast, daarom ben ik sinds 2020 aangesloten bij SGP-Jongeren en mag ik deze rol vervullen.